Dupa Piedone, Oprescu a plantat si el palmieri in locul ceasului de la Universitate.
Municipalitatea a plantat palmieri italienesti in rondul de la Universitate in valoare de 30.000 de euro, desi vara este pe terminate. Angajatii de la spatii verzi au scos repede ceasul de la Universitate, dar au avut ceva probleme cu plantarea palmierilor deoarece nu sunt familiarizati cu sadirea plantelor exotice. Astfel ca palmierii de la Universitate au fost pusi in pamant de vreo cateva ori pana ca angajatii sa nimereasca plantarea acestora ca la carte. Potrivit municipalitatii, palmierii vor infrumuseta intersectia de la Universitate cat vor permite temperaturile, dupa care vor fi dusi in sere, unde vor fi tinuti pana la primavara.

Pe langa palmieri, municipalitatea a plantat totusi si cativa butasi de trandafiri. Si in sectorul 4 au inceput sa fie sadite plante exotice. Edilul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a sadit 18 palmieri italienesti, dar si alte plante exotice, pe motiv ca acestea sunt „mai ieftine fata de platani“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.