BCR a semnat pana in prezent aproape 170 de conventii de plata electronica a facturilor, cu diversi furnizori de servicii si utilitati de interes national sau local, banca gestionand in prezent circa 450.000 de optiuni de plata.

Printre societatile cu care BCR a semnat conventii de plata a facturilor direct de la bancomatele sale se afla companii de telefonie fixa si mobila, furnizori de servicii de internet, operatori de televiziune prin cablu, societati de asigurari, leasing, firme de apa si canal si distribuitori de energie electrica si gaze naturale.

Numarul tranzactiilor la bancomatele BCR a crescut in iulie cu aproape 12% fata de aceeasi perioada din 2007, la aproximativ 5,4 milioane de operatiuni. De asemenea, valoarea retragerilor de numerar prin bancomat a crescut cu peste 35%, la circa 1,5 miliarde lei.

BCR detine cea mai mare retea de bancomate (ATM) si aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS) din sistemul bancar romanesc, cu 1.650 de bancomate disponibile si peste 14.200 de POS-uri.

BCR, membra a grupului Erste, are, in prezent, active de peste 17,5 miliarde euro, iar reteaua bancii cuprinde aproape 600 de unitatide retail (pentru populatie si microintreprinderi), precum si 52 de centre de afaceri destinate in special firmelor mici si mijlocii si companiilor mari.