Social 28 August 2008 02:02
Catalin Mavrichie, in varsta de 31 ani, cel care l-a impuscat pe Ion Mihai Parvu, zis Caiac (foto), a fost audiat, ieri, in salonul Spitalului Judetean de Urgenta Craiova.
Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj au spus ca pana acum nu a fost posibila anchetarea acestuia deoarece se afla sub tratament. Pe numele acestuia va fi emisa o ordonanta de retinere. Anchetatorii vor stabili cu exactitate daca el este persoana care a tras asupra lui Caiac. Daca va fi gasit vinovat, Mavrichie risca 25 ani de inchisoare sau inchisoare pe viata.

Familia lui Caiac se pregateste de inmormantare. Sute de persoane au venit, noaptea trecuta, cu flori si lumanari in locuinta familiei Parvu pentru a-si lua ramas bun de la Caiac. Trupul lui Mihai Parvu, zis Caiac, va fi inmormantat astazi. La ceremonia de inmormantare sunt asteptate in jur de 1.500 de persoane, iar Politia craioveana va lua masuri speciale pentru prevenirea altor incidente, mobilizand mai multe forte de ordine. Politistii si jandarmii asigura in continuare masuri de ordine atat la spital, unde este internat Mavrichie, cat si la locuinta unde este depus corpul neinsufletit al lui Caiac.

Catalin Mavrichie, in varsta de 31 ani, cel care l-a impuscat pe Ion Mihai Parvu, zis Caiac, a fost audiat, ieri, pe patul de spital. Procurorii au spus ca pana acum nu a fost posibila anchetarea acestuia deoarece se afla sub tratament. Pe numele acestuia va fi emisa o ordonanta de retinere. Anchetatorii vor stabili cu exactitate daca el este persoana care a tras asupra lui Caiac. Daca va fi gasit vinovat, el risca 25 de ani de inchisoare. Mihai Parvu va fi inmormantat astazi la cimitirul Sineasca din Craiova, pe ultimul drum urmand a-l conduce fosti colegi, antrenori, dar si oameni din conducerea Federatiei Romane de Box.

Filmul luptei

Cercetarile politistilor au aratat ca, dupa ce au jucat partida de poker, stropite din belsug cu alcool,
Mavrichie l-a acuzat pe Caiac ca a avut cartile „matrasite”. L-a acuzat ca a fost nevoit sa faca „imprumut de onoare” la tigani ca sa dea cei 50.000 de euro pe care i-a pierdut la carti. In acel moment, Caiac si-a iesit din pepeni si l-a izgonit din casa pe Catalin Mavrichie. Acesta a opus rezistenta, iar Caiac a pus mana pe un cutit de lupta. L-a impins afara din apartament si, in holul blocului, s-au luat la bataie. Caiac l-ar fi lovit pe Catalin de patru ori cu cutitul. De doua ori pe fata si o data in gat, iar a patra a fost barata cu antebratul. Catalin a scos un pistol marka Frankie Brecia, de calibru 38 (calibru 9 mm european - n.red.) si a tras. Un singur foc. La iesirea din bloc, in gardul viu, a abandonat arma. Dupa care a disparut.

Acesta a ajuns la acelasi spital unde era si victima sa. Medicii au reusit sa-l stabilizeze, iar acum viata sa nu este in pericol. Politistii au gasit arma abandonata si, in urma cercetarilor, a reiesit ca revolverul marca Frankie Brescia a fost adus de Catalin Mavrichie din Italia, de unde s-a intors saptamana trecuta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.