Social 28 August 2008 11:41
Incepand cu 1 septembrie turistii se pot bucura de ofertele din prgramul “Litoralul pentru toti”. Ca si in primavara, mii de turisti pot opta pentru unul dintre pachetele puse in vanzare de catre agentiile membre ANAT.

Programul se desfasoara intre 1 septembrie si 15 octombrie si poate fi accesat de catre orice persoana – pe principiul primul venit, primul servit. Tarifele mai mici, practicate de hotelieri doar prin intermediul acestui program, atrag de obicei extrem de multi doritori asa ca recomandarea noastra este sa va grabiti daca doriti achizitionarea unui astfel de pachet.

Peste 3500 de locuri de cazare sunt disponibile, in 15 hoteluri clasificate cu una, doua sau trei stele, din statiunile Mamaia, Eforie, Jupiter, Neptun, Venus si Mangalia.

Programul “Litoralul pentru Toti” se remarca, din nou, printr-o oferta variata, care cuprinde hoteluri de la 1* la 4 *.

Promovarea programului va fi realizata de catre Asociatia LITORAL si de catre Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism - ANAT, iar listele actualizate se vor regasi pe site-urile www.asociatia-litoral.ro si www.anat.ro. Oferta se valorifica numai prin agentiile de turism membre ANAT.

Click aici pentru a afla care sunt tarifele pentru aceasta editie a programului “Litoralul pentru Toti”.


Despre autor:

Lazy

Citeste articolul integral in Lazy

Sursa: Lazy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.