Social 27 August 2008 23:08
Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Covasna (ISJ) a comandat in acest an pentru scoli si gradinite mobilier cu zece centimetri mai inalt, astfel incat si copiii mai dezvoltati sau supraponderali sa incapa fara probleme in banci, transmite corespondentul NewsIn.
Sefa ISJ, Keresztely Irma, a declarat, marti, ca in acest an 80 de scoli si gradinite, preponderent din mediul rural, vor beneficia de mobilier scolar, iar, intrucat unii copii sunt supraponderali, acesta a fost comandat cu zece centrimetri mai inalt.

Potrivit conducerii ISJ, au existat unele semnale din partea directorilor de scoala cu privire la faptul ca elevii supraponderali sau mai dezvoltati au probleme in a intra cu picioarele sub masa de la banca.

Referitor la mobilierul din licee, realizat dupa 1990, Keresztely Irma a amintit ca acesta s-a distrus, intrucat, se pare, era de calitate slaba, prin urmare cu timpul vor trebui luate masuri si asupra acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.