Social 22 August 2008 14:53
Politistii maramureseni au inceput o ancheta astazi, dupa ce viceprimarul municipiului Baia Mare, Mircea Dolha, a fost amenintat de administratorul pietelor din municipiu, Adiel Florian, in timp ce participa la o actiune de demolare a tarabelor din zona Pietei

Imediat dupa sosirea in zona pietei a viceprimarului si a celor aproximativ o suta de reprezentanti ai fortelor de ordine, administratorul pietelor, Adiel Florian, a venit impreuna cu mai multi sustinatori si a blocat cele trei intrari din zona, dupa care a trecut la injurii si amenintari.

"Sa imi aduci ordin de evacuare sau sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila. Sunt inarmat. Nu ma face sa scot pistolul”, a spus Adiel Florian. In ciuda amenintarilor, tarabele au fost demolate si duse la fier vechi.

Viceprimarul municipiului Baia Mare, Mircea Dolha a demarat, la scurt timp, de la inceperea mandatului sau, o actiune de demolare a tarabelor din zona Pietelor, precizand ca toate constructiile ilegale vor fi distruse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.