Social 22 August 2008 19:06
Profesorii care nu sunt titulari in invatamant si cei care nu au sustinut sau au luat note mai mici de 5 la examenul de titularizare din iulie, vor sustine, vineri, examenul pentru ocuparea posturilor de suplinitori, a anuntat, astazi, Ministerul Educatiei.

Potrivit ministerului, sunt disponibile 66.492 de catedre netitularizabile, dintre care 36.003 in mediul urban si 30.489 in mediul rural.

Candidatii vor trebui sa fie in salile de concurs cu o ora mai devreme de inceperea examenului, la ora 10.00, si vor avea la dispozitie patru ore pentru rezolvarea subiectelor.

Rezultatele vor fi afisate, sambata, la sediile inspectoratelor scolare si in scolile unde s-a desfasurat examenul, urmand ca pana duminica sa fie depuse si contestatiile. Afisarea rezultatelor finale este programata pe 25 august.

In perioada 23 august - 1 septembrie va avea loc repartizarea candidatilor pe posturi prin detasare la cerere si suplinire. La repartizare care vor participa atat absolventii examenului de vineri, cat si profesorii care au luat au promovat examenul de titularizare din 16 iulie dar nu au putut fi repartizati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.