Social 21 August 2008 16:31
Doua ambarcatiuni de la politia de frontiera au reusit, astazi, sa salveze cinci persoane care se aflau pe un yaht care a esuat pe un banc de nisip pe canalul Sfantu Gheorghe, relateaza NewsIn
Potrivit purtatorului de cuvant al IJPF Constanta, comisar sef Vlad Velescu, politistii de frontiera de la Grupul de Nave Constanta au fost sesizati, azi dimineata, ca pe canalul Sfantu Gheorghe, la gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra, o ambarcatiune de croaziera sub pavilion romanesc a esuat pe un banc de nisip, din cauza unei manevre gresite. La bordul yahtului se aflau cinci persoane, iar in sprijinul lor au fost trimise doua ambarcatiuni rapide, una de la Grupul de Nave Constanta si cealalta de la Sectorului P.F. Sulina.

Politistii de frontiera au constatat ca yahtul "Alexandra" nu era avariat, dar era blocat intr-un banc de nisip, iar persoanele aflate la bord, patru adulti si un copil, erau in afara oricarui pericol. Acestia nu au necesitat ingrijiri medicale si au refuzat sa paraseasca ambarcatiunea. Politistii de frontiera au repus nava pe linia de plutire astfel incat turistii si-au putut continua croaziera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.