Social 22 August 2008 11:30
O turista a ajuns, marti seara, la Spitalul de Urgenta Constanta, cu multiple zgarieturi pe corp, dupa ce a fost atacata de un pitbull pe o plaja din Navodari, relateaza NewsIn

Femeia a fost salvata de o patrula de jandarmi, care au auzit strigatele si au intervenit pentru imobilizarea animalul.

Potrivit martorilor, cainele, rasa pitbull, a incercat sa ia portofelul din geanta turistei. Femeia s-a trezit apoi atacata de animalul agresiv si a strigat dupa ajutor.

Jandarmii au imobilizat pitbullul si au salvat turista, pe care au trimis-o de urgenta la Spitalul Municipal Constanta, pentru ingrijiri medicale. Ei au fost ajutati de un turist.

In urma atacaului, femeia s-a ales cu mai multe zgarieturi in zona burtii.

Jandarmii constanteni spun ca au auzit de hotii care isi dreseaza patrupedele sa se apropie de cearsafurile turistilor pentru a le fura portofelele sau obiectele mici lasate la vedere, cum ar fi telefoane mobile sau ceasurile de mana.

Jandarmii au predat animalul serviciului de ecarisaj, care l-a transportat la biobaza de primire a animalelor fara stapan si continua cercetarile pentru identificarea proprietarului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.