Social 20 August 2008 12:02
Victima, 28 de ani, se plimba pe trotuar, marti seara, alaturi de prietena lui, cand a fost lovit in plin de soferul teribilist aflat la volanul unui autoturism Ferrari, transmite corespondentul NewsIn

Conducatorul masinii de lux mergea cu viteza mare pe sensul dinspre Calea Aradului spre Piata Marasti din Timisoara. In dreptul unei benzinarii, a incercat sa depaseasca prin stanga, pe celalalt sens de mers, trecand peste linia continua. In acel moment a acrosat un taxi, s-a invartit pe sosea, dupa care s-a izbit de stalpii din beton ai unui viaduct.

In urma impactului, pana sa se opreasca in viaduct, masina a lovit doi tineri care mergeau pe trotuar, un baiat si o fata. Unul dintre pietoni, baiatul, Peter Lucian Reja, de 28 de ani, a murit in scurt timp la spital, iar prietena lui, Cristina R, de 27 de ani, are cateva contuzii usoare. Pasagerii din taxi, doua femei si doi copii, au scapat usor.

Desi tanarul zacea inconstient pe trotuar, soferul Ferrari-ului, Adrian Iosif C, de 32 de ani, medic la un spital din Timisoara si om de afaceri, precum si tanara din dreapta sa, au fugit imediat de la locul accidentului. Politia este rezervata in declaratii, insa a demarat o ancheta in acest caz. Politistii il audiaza pe proprietarul masinii si alte persoane, pentru a stabili exact cine se afla la volan. Mai mult, criminalistii au ridicat probe ADN din autoturism.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.