Social 19 August 2008 22:43
Peste o suta de persoane cu dizabilitati din toata tara, dar si din Ungaria sau Ucraina, au ocazia sa participe, marti, in premiera nationala, la un campionat de paintball organizat intr-o tabara din judetul Covasna, la initiativa Clubului Sportiv de Paintball PPZ Army din Sfantu-Gheorghe.
Evenimentul sportiv va avea loc in tabara unde sunt cazate peste o suta de persoane cu dizabilitati din toata tara, dar si din Ungaria sau Ucraina si isi propune sa demonstreze ca si persoanele cu deficiente pot sa practice acest sport.

Directorul Directiei Judetene pentru Tineret Covasna (DJT), Tischler Ferencz, a declarat corespondentului NewsIn ca, in afara de acest campionat de paintball organizat pentru prima data in tara, persoanele cu dizabilitati si insotitorii lor au mai participat la un concurs de obstacole, merg in drumetii si vor participa la jocuri.

Tabara din Covasna se afla la cea de-a cincea editie si este organizata de Serviciul de Ajutor Maltez in colaborare cu Directia Judeteana pentru Tineret.

In acest an, Clubul de Paintball din Sfantu-Gheorghe a mai organizat si un campionat pentru detinutii de la penitenciarul Miercurea Ciuc, unde acestia au jucat intre ei si cu gardienii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.