Social 15 August 2008 14:50
Revista TopGear din Romania a lansat o campanie de lupta impotriva dezordinii in trafic, iar soferii indisciplinati vor fi numiti 'bizoni'.

Cine sunt bizonii din trafic ne spun redactorii revistei TopGear. Bizonul din trafic este orice patruped cu permis auto (sau fara) care se afla la volanul unui autovehicul (cu doua, patru sau 16 roti) si care intruneste una (sau mai multe) din conditiile de mai jos:

• claxoneaza la nesfarsit, de preferat in mijlocul ambuteiajelor;
• trece pe rosu, dupa care scoate degetul mijlociu pe geam, in semn de multumire;
• depaseste coloana la semafor, si apoi blocheaza intersectia;
• arunca chistocul de tigara pe geam;
• asculta manele (sau orice fel de alta muzica) cu volumul la maximum;
• parcheaza pe trecerea de pietoni sau pe pista de biciclisti;
• face trimiteri poetice la rudele decedate ale mamelor celorlalti participanti la trafic.

“Pana la urma, daca tot ne sufocam unii pe altii in trafic, de ce sa nu ne sufocam intr-un mod civilizat?”, incurajeaza TopGear. Soferii vor trebui sa trimita mesaje care incurajeaza lupta impotriva ‘bizonilor’ si fotografii surprinse in trafic. Cele mai bune 5 mesaje pentru bizonii din trafic isi vor gasi forma de stickere pentru masini, iar cei 5 castigatori vor pleca la Londra de pe 30 octombrie pana pe 2 noiembrie la “MPH Show - Top Gear Live”. Primele mesaje, foarte amuzante, au inceput deja sa fie publicate de catre sustinatorii campaniei, pe site-ul TopGear.

Campania este sustinuta cu sprijinul Antena1 si News FM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.