Social 14 August 2008 17:17
Terasa Motoare va gazdui, in perioada 14 - 31august, Festivalul de Teatru independent "Undercloud", in cadrul caruia vor fi interpretate 18 piese de teatru libere si neconventionale, potrivit unui comunicat al organizatorilor.
"Am initiat Festivalul de Teatru 'Undercloud' din dorinta de a strange in acelasi loc (sub acelasi 'nor') artisti care doresc sa se exprime liber, necenzurat, conditie fara de care spiritul unui creator este amputat. Spectacolele sunt de trei feluri: spectacole pe care merita sa le vezi, sa le revezi sau sa...le eviti! Din ce categorie fac parte spectacolele din festivalul nostru, numai publicul decide!", a declarat Chris Simion, Director artistic al Teatrului "Undercloud", citat in comunicatul de presa.

Printre piesele de teatru care vor fi jucate in cadrul festivalului se numara, "Si caii se impusca, nu-i asa?" (regia Chris Simion), "Romeo si Julieta" (regia Ioan Carmazan), "Hell" (regia Chris Simion), "Dragostea dureaza trei ani" (regia Chris Simion), precum si recitalul extraordinar Horatiu Malaiele, "Sunt un orb".

"De o buna bucata de vreme, hai, nu o bucata, o bucatica, in teatrul romanesc pentru a defini orice miscare, orice initiativa care nu este incadrata sau scapa de controlul sistemului institutionalizat, se folosesc aceste doua cuvinte: alternativ sau independent. Prin aceasta se incearca a nota sau clasifica in vreun fel, tot ceea ce nu corespunde unui mod stiut de vechii sau mai noii practicanti ai acestui joc pe care il numim teatru", precizeaza in comunicat organizatorii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.