Simpozionul international de yoga, care se desfasoara in statiunea Baile Herculane, a adunat intre 1.500 si 1.800 de membri ai Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), cu toate ca erau asteptati peste 5.000 de participanti. Programul manifestarilor cuprinde mese rotunde, conferinte si spectacole, toate avand loc pe parcursul noptii, la Casa de Cultura si la sala fostului cinematograf din statiunea de pe Valea Cernei. La aceste actiuni au voie sa participe doar membrii MISA. Ziua au loc sedinte de meditatie in aer liber, mai exact in Parcul Central din Herculane, pe Valea Cernei si pe Platoul Coronini.

In aceste locuri pot fi cumparate casete audio si video, carti despre yoga, dar si produse cosmetice naturiste. Simpozionul se va incheia in aceasta noapte, cand va avea loc "Marea Spirala", pe Platoul Coronini. Localnicii spun ca yoghinii, pentru ei, nu reprezinta altceva decat niste simpli turisti. La reuniunea yoghinilor din statiunea Baile Herculane participa membrii MISA din intreaga tara, precum si din Germania, Ungaria, Austria, Marea Britanie si Italia. Cei mai multi dintre ei sunt tineri sub 35 de ani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.