Marian Videanu, fratele primarului general al Capitalei, a recunoscut ca a fost impuscat de un prieten, Marin Grigore, paznic de vinatoare la Asociatia Vinatorilor si Pescarilor Sportivi Lunca Bucuresti.

Inspectoratul Judetean de Politie Giurgiu, printr-un comunicat semnat de chestorul Doru Dumitrescu, a anuntat ieri ca Marian Videanu, Alexandru Boroi si Marin Grigore au stabilit sa participe, pe 17 aprilie, impreuna cu alte persoane, la o masa festiva organizata pe raza comunei Roata de Jos, judetul Giurgiu, fiind ziua de nastere a fratelui primarului general.

Conform depozitiilor celor trei, in dimineata zilei respective, Marian Videanu si Alexandru Boroi l-au sunat pe Marin Grigore care le-a fixat ca punct de intilnire un loc de pe drumul care strabate padurea Gratianca-Udeanca, unde acesta vina animale daunatoare, pe fondul pe care il gestioneaza ca paznic de vinatoare, si unde se afla parcat autoturismul sau. Videanu si Boroi au ajuns la locul stabilit in jurul orei 11.30 si au ramas sa-l astepte pe Marin Grigore.

In momentul in care Marian Videanu a intrat in padure pentru a-si satisface necesitatile fiziologice, paznicul Marin Grigore a tras focuri de arma dupa animale daunatoare necunoscind pozitia lui Videanu. Astfel, doua alice l-au ranit pe acesta in zona scalpului parietal dreapta si la nivelul hemitoracelui drept. Conform aceleiasi surse, Boroi a plecat cu autoturismul proprietate personala pentru a-l conduce pe Videanu la spital, pe un drum lateral pina la kilometrul 44 al autostrazii Bucuresti-Pitesti, unde a oprit pentru a solicita o ambulanta. In acel punct a oprit si Alexandru Georgescu din Bucuresti, care a apelat serviciul de urgenta 112 dupa care si-a continuat drumul.

O varianta noua

Deoarece starea lui Videanu se agravase, Boroi nu a mai asteptat ambulanta si a transportat victima la Spitalul de Urgenta Floreasca. IPJ Giurgiu precizeaza ca punctul in care s-a realizat intilnirea dintre Videanu, Boroi si Grigore este situat la sase kilometri fata de km 49 si opt kilometri fata de km 44 al autostrazii. Procurorii au ridicat de la locuinta paznicului Grigore doua arme care se afla sub expertiza.

Pe 28 aprilie cei trei i-au condus pe anchetatori la locul incidentului. Videanu si Boroi sustin ca nu l-au indicat de la inceput pe Grigore ca autor al faptei deoarece s-au temut sa nu aiba probleme. Procurorii fac acte premergatoare in privinta lui Marin Grigore pentru nerespectarea regimului armelor si vatamare corporala.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.