Social 9 August 2008 13:34
Datorita numarului mare de reclamatii primite de la telespectatorii care nu pot urmari meciurile Ligii I, membrii CNA vor organiza pe 19 august o intalnire cu reprezentanti ai S.C. Camina Trust S.R.L, pentru a afla in ce faza se afla negocierile acestora cu societatile de cablu.

"Nu am oferit un termen limita pentru ca in acest fel am fi fortat negocierile. Cred ca este important ca intre timp ne-am lamurit dintr-o declaratie a sefului Ligii, ca societatea care detine GSP TV are clauza contractuala de a acoperi 60% din populatie. In cadrul intalnirii din 19 august vom afla in ce faza se afla negocierile, iar daca acestea nu au evoluat, ci au ramas in stadiu incipient, vom sesiza guvernul", a declarat pentru NewIn, Rasvan Popescu, presedintele CNA.

Presedintele CNA a mai tinut sa precizeze ca este o veste buna faptul ca Liga Profesionista de Fotbal este de acord cu pozitia Consiliului, in acest sens pot lucra impreuna pentru asigurarea unei acoperiri de 70% a transmisiilor de meciuri in intreaga Romanie.

Consiliul National al Audiovizualului a decis in cadrul sedintei de marti, 5 august, sa trimita o scrisoare catre S.C. Camina Trust S.R.L. pentru urgentarea negocierilor cu societatile de cablu in scopul preluarii emisiei postului GSP TV si acoperirii in proportie de 70% a meciurile Ligii 1 in Romania.

"In cazul in care acest lucru nu se va respecta, CNA analizeaza posibilitatea de a se adresa Guvernului roman pentru includerea pe lista de evenimente de interes public a acestor meciuri", a declarat presedintele Consiliului, Rasvan Popescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.