Social 9 August 2008 10:55
Circulatia rutiera va fi intrerupta, vineri, intre orele 10.00 – 12.00, pe DN 71, pe sectorul Targoviste-Vulcana Pandele, pentru trecerea unui transport agabaritic, soferii avand la dispozitie trei variante ocolitoare, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit Inspectoratului de Politie Dambovita, traficul rutier va fi inchis pe un sector de drum de pe DN 71, pentru trecerea unui transport agabaritic pe sub pasarela de la Doicesti. Sectorul de drum ce va fi inchis incepe din municipiul Targoviste, de la intersectia Bulevardului Eroilor cu Aleea Sinaia, pana la intersectia DN 71 cu DJ 721, respectiv pana la intrarea in localitatea Vulcana Pandele, intre km 50+700 – 59+300, mai precizeaza sursa citata.

Transportul agabaritic trebuie sa ajunga la o societate comerciala din orasul Fieni. Pasarela va fi ridicata de o macara de mare tonaj de un capat, pentru a facilita efectuarea transportului, respectiv o moara de ciment, dupa care va fi repusa pe pilonii de sustinere.

Miercuri, tot intre orele 10.00 si 12.00, a fost efectuata o ridicare de proba a pasarelei, circulatia fiind si atunci intrerupta.

Pentru devierea circulatiei se vor folosi variantele ocolitoare: DJ 712 Teis – Branesti; Pucioasa – Targoviste – devierea se va realiza prin DJ 712B Vulcana Pandele – DJ 712 Teis – Municipiul Targoviste si varianta Targoviste – Pucioasa – devierea se va realiza prin Targoviste - B-dul Eroilor –DJ 712 Teis – Branesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.