Social 8 August 2008 02:11
O fata in varsta de 15 ani din judetul Dambovita a fost preluata in regim de urgenta de catre Directia Copilului, alaturi de fratele ei cu un an mai mic, dupa ce adolescenta si-a acuzat tatal de incest, declarandu-le politistilor ca de peste patru ani barbatul intretine relatii sexuale cu ea.
Potrivit unui comunicat de presa de joi al Inspectoratului de Politie Dambovita, toata povestea a iesit la suprafata dupa ce tatal fetei a anuntat la Politia Gaesti ca, in urma cu doua zile, fiica sa a plecat de acasa. Tanara s-a intors singura acasa si a mers impreuna cu tatal ei la Politie pentru a retrage sesizarea cu privire la disparitia fetei. Odata ajunsa la politie, minora a declarat oamenilor legii ca, timp de patru ani, tatal ei a intretinut relatii sexuale cu ea.

"Avand in vedere ca acuzele fetei la adresa tatalui ei sunt foarte grave, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de incest si au declansat cercetarile. De asemenea, politistii au sesizat Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dambovita. Reprezentantii acestei institutii au preluat-o pe minora si pe fratele ei in varsta de 14 ani in regim de urgenta, in vederea instituirii unor masuri de protectie sociala”, se mai arata in comunicatul Inspectoratului de Politie Dambovita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.