Social 8 August 2008 17:52
Scriitorul Gabriel Liiceanu a declarat joi, in urma conferintei de presa de la ICR despre expozitia "Freedom For Lazy People", organizata la New York, ca in scandalul de la ICR New York, personajul principal nu este H.R. Patapievici, ci Adrian Paunescu.
"Eu cred ca in scandalul de la ICR New York, plecand de la acest scandal, personajul principal nu este Horia Roman Patapievici, ci Adrian Paunescu", a declarat Gabriel Liiceanu.

Scriitorul este de parere ca "faptul ca acest personaj (Adrian Paunescu, n.red.), care de 18 ani ar fi trebuit sa faca zilnic penitente in Piata Universitatii pentru tot ce a facut in perioada lui Nicolae Ceausescu, vine astazi sa faca anchete si sa administreze cultura romana de la nivelul Senatului - eu cred ca acest lucru este, pentru Romania, un scandal si o rusine", a declarat pentru NewsIn Gabriel Liiceanu.

Nicolae Vacaroiu a solicitat luni, 4 august, Comisiei de cultura a Senatului sa demareze o ancheta privind activitatea ICR, din cauza expozitiei organizate la New York de Institut, potrivit purtatorului de cuvant al sefului Senatului, Andrei Alexandru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.