IPJ Constanta a informat, joi, ca ofiterii antidrog au urmarit timp de aproximativ o luna activitatea infractionala a unui grup de traficanti de droguri de mare risc, care actiona in statiunea Mamaia si care aproviziona piata ilicita de droguri, in special cluburile si discotecile aflate in statiune.

Sub coordonarea unui procuror DIICOT, in data de 2 august, politistii i-au prins in flagrant, in statiunea Mamaia, pe Lucian M. de 22 de ani si pe Bogdan V., de 21 de ani, ambii din Onesti, judetul Bacau, care detineau in mod ilicit in vederea vanzarii 230 comprimate ecstasy. Drogurile au fost gasite ascunse in flacoane de sampon, in urma perchezitiei unui autoturism de teren. Politistii au stabilit ca suspectii vindeau comprimatele cu sume cuprinse intre 30 si 50 de lei/bucata, valoarea totala a drogurilor fiind estimata la 3.000 de euro.

Pe numele celor doi tineri a fost intocmit dosar penal, ei fiind cercetati in stare de arest preventiv pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc. Cercetarile continua in vederea identificarii tuturor membrilor grupului infractional.