Asculta inregistrarea emisiunii "Viata la 9 dimineata", realizata de redactorii 9AM - Alexandra Grindean si Cristina Radulescu - si Radio Lynx.

Jurnalistele 9AM au vorbit astazi despre tragicul accident al carcotasului Serban Huidu care s-a petrecut in acest weekend si a fost soldat cu 3 morti.

Pentru ca este luni, si trebuie sa ne incepem saptamana intr-un mod pozitiv, Alexandra si Cristina au vorbit si despre noua predictie a lui Harold Camping, care spune ca sfarsitul lumii este foarte aproape, mai exact pe 21 octombrie si au discutat si despre cresterea populatiei de pe glob.

Fetele au incheiat intr-un ton amuzant, dezvaluind publicului cateva inventii bizare ale celebritatilor. Dar mai bine vedeti voi despre ce este vorba in videoclipul de mai jos cu inregistrarea emisiunii “Viata la 9 dimineata”.

Nota: Emisiunea "Viata la 9 dimineata" se difuzeaza in fiecare Luni si Miercuri de la ora 9 la 9.50 la Radio Lynx si poate fi urmarita Live, dar si inregistrata pe 9AM.ro. Urmareste emisiunile anterioare in sectiunea Radio 9AM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.