Chemat pentru a doua oara la Parchet de procurori in Dosarul Revolutiei din '89, Ion Iliescu nu a catadicsit nici de aceasta data sa dea curs solicitarii. Mai mult decat atat, tatucul le-a spus ziaristilor ca nici nu stie ca a fost chemat. "Nici nu cunosc aceasta convocare de care vorbiti... ma inteleg cu ei (n.r. - cu procurorii) prin intermediul avocatilor", a spus Iliescu, justificand astfel neprezentarile repetate la Parchet.
Interesant este ca Tatuca a lasat sa se inteleaga ca nu le va fi de prea mare ajutor anchetatorilor deoarece "au trecut 15 ani" si este posibil ca unele intamplari sa se fi pierdut prin cotloanele memoriei sale. Nu-i bai! Tataia a gasit si solutia. Sa le dea anchetatorilor cartile pe care le-a scris despre Revolutie, pentru ca acestia sa se informeze din ele, sa nu-l mai deranjeze cu audierile. "Eu am scris despre Revolutie, le dau cartile - lucruri pe care le-am relatat cand aveam memoria mai proaspata. Au trecut 15 ani, nu?!" - a declarat Iliescu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.