Cele 30 de zile de interimat nu i-au stirnit pofta lui Nicolae Vacaroiu de a ocupa functia suprema in stat pentru o perioada mai lunga de timp.
"Cu siguranta nu voi candida. Sint senator de Arges, presedinte al Senatului, am fost de toate, prim-ministru, sef al fiscalitatii, sef al preturilor in Romania, ministru adjunct al economiei. Cred ca este nevoie ca generatiile noi sa participe la competitia pentru functia de presedinte al Romaniei. Eu nu voi candida", a afirmat Vacaroiu. Totodata, el a precizat ca perioada de interimat de 30 de zile nu a fost tocmai confortabila. "Ma apropii de finalul celor 30 de zile de presedinte interimar. Nu mi-am dorit aceasta postura si nu este o pozitie confortabila mai ales cind ai la dispozitie un interval scurt de timp. (...) A fost, in acelasi timp, si o provocare pentru mine" a mai spus presedintele Senatului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.