Cu cat se apropie ziua referendumului, atacurile si mitingurile iau amploare, iar disputa dintre cele doua tabere se inaspreste.
Partidul Romania Mare a negat ieri faptul ca nu va participa la mitingul care va fi organizat joi in capitala de catre PSD, in ciuda nemultumirilor exprimate de Vadim Tudor referitor la declaratiile facute de presedintele PSD, Mircea Geoana, in timpul mitingului de la Iasi. Mircea Geoana afirmase, in urma cu cateva zile, la Iasi, ca PRM a gresit cand l-a sustinut pe Traian Basescu in turul doi al alegerilor din 2004, dar ulterior si-a remediat greseala. Vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca nu s-a pus niciodata problema ca partidul sa nu participe la mitinguri alaturi de PSD. 'PRM va participa alaturi de PSD la mitingul de mari proportii, din 17 mai, din Bucuresti', a spus Bolcas, care a tinut sa precizeze faptul ca este nevoie de prezenta unui partid, ca cel condus de Vadim Tudor, la aceste mitinguri.

'Este nevoie de un partid politic neinteresat din punct de vedere economic, sau din cel al guvernarii. PRM este interesat doar de bunastarea romanilor si de respectarea democratiei', a mai afirmat peremistul. Lucian Bolcas si-a exprimat convingerea ca la mitingul din Capitala vor participa simpatizanti PRM din toata tara. 'La mitingurile noastre mobilizam intre 7000 si 10000 de oameni. La Constanta ni s-a raportat ca au participat pana in 4000 de simpatizanti PRM, la Pitesti au fost mobilizati 7000 de oameni, la Iasi au fost aproximativ 3000 de oameni�,a spus liderul PRM. El a explicat ca PRM este 'un partid puternic, din punct de vedere al mobilizarii, fiindca mobilizarea noastra vine din convingere', desi nu dispune de fonduri mari pentru a organiza deplasarea simpatizantilor din teritoriu si pentru a acoperi alte costuri ale campaniei. Vicele PRM a mai aratat care este miza referendumului. 'Acest vot nu este pentru sau impotriva unui presedinte, ci pentru sau impotriva unui regim democratic', a precizat Bolcas.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.