CONCEDII. Alesii neamului se pregatesc si ei de vacante, ca toata lumea.

Unii sunt cuminti si se retrag la tara, altii au planuri indraznete. De exemplu, deputatul PSD Victor Ponta nu mai vrea la litoralul romanesc, ci la cel bulgaresc din cauza felului cum ministrul Mediului Sulfina Barbu a procedat cu turismul autohton. "Decat la Sulfina, oriunde e mai bine. Ea a reusit sa ma convinga sa merg in Bulgaria", a spus deputatul. "Bulgaria ar trebui sa-i dea Sulfinei Barbu 10 la suta din incasarile din turism, iar Turcia 25 la suta, pentru ca ea este principalul investitor in turismul acestor tari", a adaugat ironic Ponta.

In afara de un sejur la mare, Ponta are de gand sa mearga la Polovragi, unde sa treaca muntele cu rucsacul in spate si sa viziteze Pestera Muierilor. Si fostul primar al Clujului, senatorul PRM Gheorghe Funar, a declarat ca isi va pune echipamentul de explorator si ca va revedea nu stie nici el a cata oara pestera Baisoara de langa municipiul pe care l-a condus un deceniu. Un alt parlamentar PRM, Lucian Bolcas, prefera casuta de la tara, din comuna Provita, de pe Valea Prahovei, pe care si-a ridicat-o cand practica avocatura. Principala lui ocupatie in vacanta este sa joace scrabble cu sotia lui, chiar daca ia bataie de fiecare data.

Sejur la ... racoare

Cea mai inedita idee de vacanta ii apartine deputatului independent Nati Meir care va petrece doua saptamani ... in puscarie, dar nu pentru ca este condamnat, ci pentru a afla ce se intampla in inchisori. Sejurul la racoare al lui Nati Meir va incepe duminica la Jilava, pentru o saptamana, si va fi continuat cu o alta saptamana la inchisoarea din Ploiesti. Meir spune ca o televiziune i-a cerut acordul sa instaleze camere video in celula pentru a lua imagini cu el in timpul incarcerarii voluntare.

Concediu la manastire

Daca Meir merge la inchisoare de buna voie, senatorul PD Elena Cazacu si-a propus sa se incarce cu ajutor divin in Bucovina. Senatorul afirma ca isi va stabili locul principal de campare la Voronet, de unde va vizita pe rand toate manastirile moldave pe care nu le-a mai vazut de 30 de ani. "Nu se pune problema financiara, caut sa ma linistesc dupa un an nebun. Vreau totodata sa vad cum se traieste la manastire", a spus Cazacu. Este totusi o veste buna pentru staretii manastirilor din zona, care vor primi poate si un ajutor financiar de la bogatul demnitar PD. Deputatul PSD Dan Iosif va pune in schimb osul serios la treaba in gospodaria pe care o are in judetul Giurgiu. Deputatul social-democrat isi va ascuti coasa si va strange chiar el fanul pentru cei doi vitei pe care ii are la ingrasat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.