Generalul Gavrila Pop a fost inlocuit, marti, de la conducerea Jandarmeriei Romane, cu colonelul Mircea Olaru, printr-un ordin al ministrului Mircea Dusa, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Ministerul Administratiei si Internelor.

Potrivit MEDIAFAX, in mai, Pop a fost imputernicit, pentru sase luni, in functia de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane.

In perioada 2007-2010, el a condus Jandarmeria Capitalei, de la conducerea careia a fost demis in noiembrie 2010, dupa mitingul politistilor desfasurat la Palatul Cotroceni, motivul oficial invocat fiind managementul defectuos.

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a anuntat, marti, ca intentioneaza sa schimbe inca un inspector sef, ca urmare a verificarilor pe care ministerul le-a facut, la nivel national, in ultima perioada.

Dusa nu a precizat cine ar urma sa fie inlocuit din functie.

Pana acum, in urma verificarilor efectuate de Ministerul Administratiei si Internelor, au fost inlocuiti din functie sefii inspectoratelor de Politie judetene Botosani, Timis si Arad, dar si seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, Marcel Lucaciu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.