Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, ca a ajuns sa-l aprecieze pe Victor Ponta, desi initial l-a considerat un tanar cam "naravas".

"Am apreciat toata evolutia din ultimii doi ani de zile a lui Ponta", a spus Ion Iliescu intr-o emisiune televizata. Conform aceleiasi surse, moderatorul i-a amintit de faptul ca la un moment dat l-a numit "carlan" pe Ponta.

"Da, pentru ca era intr-adevar tanarul putin mai naravas chiar. Dar am apreciat modul in care a evoluat si in munca de partid si cand a preluat misiunea de presedinte al partidului.

Realmente s-a maturizat vazand cu ochii si am asistat cu placere la aceasta evolutie a lui. De asemenea, felul in care si-a asumat raspunderea pentru formarea Guvernului si cum a inceput sa lucreze cu echipa guvernamentala", a raspuns Iliescu, citat de stirileprotv.ro.

Citeste si
Iliescu: Ponta ar gresi daca ar accepta sa fie premier


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.