Regele Mihai si Principesa Mostenitoare au urmarit protestele din tara cu ingrijorare. Clasa politica a tarii are datoria de a da raspunsurile pe care oamenii, pe drept cuvant, le asteapta, se arata in comunicatul Familiei Regale.

Regele Mihai I a spus in mesajul sau adresat Parlamentului Romaniei ca ,,cinismul, interesul ingust si lasitatea nu trebuie sa ne ocupe viata. Romania a mers mai departe prin idealurile marilor oameni ai istoriei noastre, servite responsabil si generos”.

Desi Romania si Europa trec impreuna prin momente grele, Familia Regala este de parere ca din tara noastra nu au legatura cu criza economica in sine.

Romanii isi exprima "frustrarea fata de politicieni care nu au privit niciodata dincolo de ingustele lor interese, care au fost mai mult ocupati cu mici dispute personale decat cu buna administrare a tarii".

Familia Regala nu sustine nici o formatiune politica si va continua sa protejeze si sa promoveze interesele Romaniei, concluzioneaza comunicatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.