Ministrul Dezvoltarii Rurale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, in prima reactie dupa inceperea prostetelor, ca nemultumirile oamenilor sunt absolut justificate, insa ca acestea nu ar trebui sa fie confiscate de politicieni.

“Amestecul politicului si incitarea opozitiei la violente nu poate sa aduca nimic bun pentru Romania. Solutia nu este sa-l schimbi pe Boc cu Ponta”, a declarat Udrea.

Ea a precizat ca manifestantiile din ultimele zile sunt proteste la adresa actualei guvernari, dar si a politicienilor care au condus Romania in ultimii 20 de ani, potrivit HotNews.ro.

“In realitate, orice solutie trebuie negociata, pe calea dialogului, exclus pe calea violentelor”, a mai spus Udrea, care a sustine ca solutiile trebuie sa fie unele economice, in conditiile in care Romania are un echilibru fragil, conform MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.