Unul dintre studentii chemati de Administratia Prezidentiala la interviul de angajare a povestit presei ce le-a spus presedintele Basescu despre protestele din ultimele zile.

Traian Basescu s-a intalnit luni cu o parte din candidatii la postul de consilier de stat. Acesta le-a vorbit si despre protestele care avut loc in ultimele zile, mentionand ca le vede ca pe o miscare sociala cauzata de masurile de austeritate.

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale a declarat vineri ca 290 de persoane si-au exprimat interesul de a face parte din staff-ul presedintelui, potrivit Gandul.

La aceasta intalnire, presa nu a avut acces. Unul dintre concurenti la postul de consilier de stat a relatat faptul ca presedintele este destul de „impacat” cu aceste manifestatii. Dupa spusele lui, Basescu sustine ca oamenii sunt indreptatiti sa se revolte impotriva masurilor de austeritate, care au fost necesare pentru a tine sub control bugetul, costurile si pentru a imbunatati situatia tarii.

O alta participanta la concurs a precizat faptul ca nu s-a adus in discutie viziunea presedintelui cu privire la incetarea protestelor sau despre situatia Romaniei din urmatorii ani.

Intrebata ce sfaturi i-ar da in momentul de fata cu privire la protestele din aceste zile, ea a afirmat: "Consilierea se face la un nivel personal si probabil ca nu pot sa spun ce i-as spune eu dumnealui in momentul acesta", informeaza RomaniaLibera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.