Victor Ponta isi continua seria de scrieri acide pe blog, ultima de acest gen il roaga pe Traian Basescu sa continue cu minciunile, "ca doar e traditie".
Liderul PSD se declara putin iritat de faptul ca presedintele “nici nu se mai oboseste sa ne minta frumos”, considerand probabil ca poporul roman e prea prost.

Ma deranjeaza ca in ultimul timp Basescu nici nu se mai oboseste sa ne minta frumos, nu mai varsa lacrimi ca pentru “draga Stolo” , nu mai lupta cu “mogulii” , nu-si mai da demisia in 5 minute, nu-i mai bate obrazul lui Dinu Patriciu si nici nu ne mai da sperante desarte cu tepele pt corupti, eventual pt baietii destepti cu care ii aranja Dna. Udrea intalniri de taina. Ori chiar si el este satul de propriile reprezentatii, ori poate faptul ca ne-a pacalit de atatea ori l-a facut sa creada ca romanii sunt chiar prosti si nu merita prea mare lucru nici macar in acest domeniu!”, scrie Ponta pe blogul sau.

Liderul PSD il numeste pe presedinte “cel mai mare mistificator al lumii culturale latine de la Pinocchio incoace” si da trei exemple ale “lipsei de imaginatie a acestuia” din ultima perioada.

- Cazul Schengen. Evident ca Basescu stia cu mult inaintea noastra ca vom avea probleme, nu de la bietul Igas Necuvantatorul, ci de la MAE, SIE sau macar in mod direct de la colegii de Consiliul European - Cancelarul Germaniei si Presedintele Frantei. In loc sa faca ceva concret a preferat sa instige tot felul de lautari zelosi (gen Preda, Traian Ungureanu, Lazaroiu sau Turcan) sa dea vina pe opozitia social democrata din tara sau din Parlamentul European, de parca Merkel sau Sarkozy ar fi cei mai mari iubitori ai stangii! Apoi a iesit cu acuzatiile, gen Ceausescu, cu tarile mari si rele care ne discrimineaza si gata; el nu e de vina, nici Predoiu, nici Internele, asa ca mergem mai departe!

- Monica Ridzi. Stiind foarte bine ca PDL o va apara pe doamna care facea concerte si afise pt EBA (daca va uitati la imaginile din acea zi veti vedea ca, langa inculpata, a stat non stop, ca un mesaj foarte clar, tocmai mesagera lui Zeus, Elena), a iesit cu cateva ore inainte cu mesaje patetice pt ca apoi sa ne jigneasca la toti minima inteligenta afirmand cu seninatate ca de vina este cine? Da, bravo, ati ghicit - Opozitia, cea care nu are voturi sa treaca un biet amendament la Buget, dar reuseste sa o apere pe Ridzi! Jenant. Basescu cel de alta data putea mult mai mult, zau.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

- Votul pt CSM. Saptamana trecuta grupurile PSD, PNL si chiar UDMR au vrut sa dea votul formal pentru noii membri ai Consiliului. Impotriva acestei idei normale si care nu se anunta deloc problematica s-a ridicat tocmai grupul PDL, probabil la cererea lui Basescu, nemultumit de faptul ca judecatorii si procurorii nu i-au prea ales pe protejatii Cotroceniului, gata sa fie la fel de cuminti si docili ca si noii membri ai Curtii Constitutionale. Ce face Base? Trimite scrisori catre Ponta si Antonescu, sa fim responsabili sa votam CSM de parca noi suntem presedinti la PDL; iar maine, fac pariu, senatorii lui o sa voteze impotriva validarii pe principiul ca decat un Consiliu care nu e obedient mai bine sa nu mai fie deloc. Scrie in Constitutie, ne cere UE, asteapta toti magistratii din tara, nu conteaza pentru Base, nu mai poate el de asta! Cine e de vina, iar o sa ghiciti - Opozitia, Mogulii, judecatorii, nimic nou!

Citeste si:
Ponta: Pe Ceaușescu l-am împușcat că nu făcea datorii, pe cei de...
Victor Ponta: Pe Ceaușescu...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.