Consiliul Reprezentantilor Unionali (CRU) a decis ca cel de-al zecelea Congres al UDMR, din februarie 2011, sa se desfasoare la Oradea.

Reprezentantii Uniunii au votat, cu un singur vot impotriva si doua abtineri, ca la sfarsitul lunii februarie 2011 Congresul UDMR sa se desfasoare la Oradea, transmite MEDIAFAX.

Variantele propuse de organizatiile judetene, in privinta locatiei pentru cel de-al zecelea Congres al Uniunii, erau Miercurea Ciuc si Oradea.

In urma analizei propunerilor, s-a decis ca locul de desfasurare a Congresului sa fie Oradea, iar membrii CRU au acceptat prin vot aceasta propunere.

Vicepresedintele executiv al UDMR, Kovacs Peter, a precizat, de la tribuna CRU, ca au contat in stabilirea acestei variante elementul simbolic - ca Oradea sa fie atat locul primului, cat si celui de-al zecelea Congres al Uniunii - si considerente legate de buna organizare, respectiv ca se poate ajunge usor, existand aeroport, si faptul ca in Oradea sunt hoteluri si restaurante intr-o zona compacta.

Potrivit unei decizii anterioare a membrilor CRU, organizatiile judetene au avut termen de depunere a unor propuneri privind locul de desfasurare a Congresului, pentru organizarea manifestarii fiind necesara indeplinirea unor criterii privind existenta unei sali cu minim 600 de locuri, a osibilitatilor de masa si cazare intre 600 si 700 de locuri, a posibilitatilor de finantare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.