Politica 9 Iunie 2009 19:30
Presedintele unei sectii de votare din judetul Iasi a gasit mesajul "I love you pumpkin" pe un buletin de vot, in dreptul numelui candidatului independent Elena Basescu, reprezentantii Biroului Electoral Judetean precizand ca buletinul a fost validat deoarece stampila a fost aplicata corect
"Nu a contat faptul ca a fost scris acel mesaj, in cele din urma mesajul intareste optiunea alegatorului. Stampila a fost aplicata corect, motiv pentru care buletinul, de la o sectie de votare de pe raza municipiului, a fost validat", a declarat, corespondentului NewsIn purtatorul de cuvant al BEJ Iasi, Marian Grigoras.

Elena Basescu a obtinut in judetul Iasi 6,35% din voturi. In comuna Vanatori, Elena Basescu a adunat 23,1% (215 de voturi) din voturile exprimate, fiind devansata doar de PSD+PC cu 45,69%, in timp ce PDL a adunat 16,77% din voturi. Presedintele PSD Iasi, Gheorghe Nichita, a acuzat un posibil caz de turism electoral, avand in vedere ca pe listele suplimentare din comuna Vanatori au votat 179 de alegatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.