Politica 8 Iunie 2009 16:48
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a adresat unei femei, dupa iesirea de la urne, cu vorbele "Ia mai taca-ti fleanca!", dupa ce aceasta i-a reprosat ca sectia de votare nu e destinata campaniei electorale.
Dupa ce a votat, liderul PRM si alaiul format din rude, membri de partid si reprezentanti ai presei s-au intersectat cu o bucuresteanca sosita la vot alaturi de sot si de mama. Replica lui Vadim Tudor a venit dupa ce femeia i-a reprosat presedintelui PRM ca si-ar face campanie electorala in incinta sectiei de votare si ca stanjeneste accesul alegatorilor spre urne. Sotul femeii nu a intarziat sa-i raspunda lui Vadim Tudor, pe care l-a etichetat "dobitoc", conform NewsIn.

Altfel, in mesajul sau de dupa iesirea de la urne, Vadim Tudor a spus: "Am votat pentru tara mea, pentru copii mei, pentru copiii vostri, pentru a iesi cu fruntea sus in Europa si pentru a recupera din ce au jefuit astia", a spus liderul PRM, care, pe de alta parte, s-a aratat nemultumit de faptul ca posturile TV nu au relatat asa cum si-ar fi dorit el momentul votului si declaratiile facute dupa.

Presedintele PRM i-a dat replica si liderului UDMR, Marko Bela, care declarase dupa ce a votat ca in Uniunea Europeana nu ar trebui sa intre ultra-nationalistii. "Marko Bela este un iresponsabil. Sa latre la Budapesta, nu in Romania", a spus Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor a votat la Scoala nr. 150 din Bucuresti.

La alegerile pentru Parlamentul European au depus liste de candidati sapte formatiuni politice, iar in cursa au intrat si doi candidati independenti.

Astfel, la scrutin participa candidati ai PDL, PSD+PC, PNL, UDMR, PNTCD, PRM si ai Fortei Civice. Cei doi candidati independenti sunt Elena Basescu si Pavel Abraham.

Romania va trimite in Parlamentul European 33 de reprezentanti pentru un mandat complet, de 5 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.