Deputatul PSD, Oana Niculescu-Mizil, nu are nici casa, nici masina si, desi este maritata cu unul dintre cei mai bogati oameni din Liban, sotul acesteia nu are, oficial, nici un venit.

Mai mult, potrivit "Academiei Catavencu", Oana Niculescu-Mizil a avut in 2008 venituri de numai 17.088 RON, adica vreo 14 milioane de lei vechi lunar, desi a putut sa imprumute unor "persoane private" 680.000 de euro.
Desi este actionara la patru firme, Oana Mizil nu si-a declarat dividendele incasate, incalcand astfel legea declaratiilor de avere.

Firmele unde detine actiuni se ocupa de moda, de comercializarea de bijuterii (in aceasta afacere, deputata a declarat pentru dailybusiness.ro ca va investi doua milioane de euro), de produse de cofetarie si ciocolaterie si inca una de editarea revistei "Monden".

Dupa cum reiese din declaratiile de avere si de interese publicate pe site-ul Camerei Deputatilor, deputata a omis sa declare si veniturile sotului, Jamil Tohme, unul dintre cei mai bogati oameni din Liban.

Totodata, potrivit declaratiei de avere, deputata PSD si sotul ei nu detin nici macar o casa sau vreun apartament, dupa cum cei doi nu detin nici o masina proprietate personala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.