O tanara de 16 ani a fost scoasa in viata de sub daramaturi la 15 zile de la seism, a anuntat purtatorul de cuvant al Securitatii civile franceze.

Acesta nu a putut spune cu precizie daca tanara se afla sub daramaturi de la cutremurul devastator sau in urma unor replici, insa tanara era foarte slabita, ceea ce sugereaza ca se afla acolo de 15 zile, relateaza AFP.

Vecinii care cautau intre daramaturi au auzit o voce. Tanara le-a spus "multumesc" salvatorilor. "Era complet deshidratata, nu putea iesi singura. Vorbeste, spune ca este fericita", a declarat un medic de la un spital de campanie. 135 de persoane au fost gasite in viata de la seismul din 12 ianuarie, soldat cu aproape 170.000 de victime.

Marti, un barbat de 31 de ani a fost salvat de armata americana, dar nu s-a putut stabili precis de cat timp era prins sub daramaturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.