Centrul de avertizare din Pacific a emis o alerta de tsunami pentru Honduras, Belize si Guatemala, dupa ce joi s-a produs un cutremur cu magnitudinea de moment 7,1, relateaza Reuters.
Un cutremur de 7,1 grade pe scara magnitudinii de moment s-a produs in Honduras, a anuntat institutul american de geofizica, USGS, pe site-ul sau.

Puternicul cutremur care s-a produs in Honduras joi a avut epicentrul la o adancime de doar 10 kilometri, informeaza Reuters, citand institutul de geozifica american, USGS.

Cutremurul, evaluat initial de USGS la 7,4 grade pe scara magnitudinii de moment si revizuit la scurt timp la 7,1 grade, s-a produs la ora 11.24, ora Romaniei. Cutremurul s-a produs in mare, la 320 de kilometri de capitala, informeaza NewsIn.

Centrul de avertizare pentru tsunami din Pacific a anuntat ca o alerta de tsunami este in vigoare pentru Honduras, Belize si Guatemala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.