"Ceea ce face domnul Silvian este o creatie cu un material specific, cu un material care incearca a fi remodelat, reinterpretat si oferit lumii intr-o formula rafinata", a declarat Alice Dinculescu, critic de arta, prezenta la vernisajul ineditei expozitii.
"Oamenii, indiferent de varsta lor, pot avea o altfel de placere. Fata de prajitura aceea veche ca formula a prezentei sale, cu care suntem obisnuiti, noile teme pe care le lanseaza Silvian inseamna, intre noi fie vorba, si o formula comerciala de succes, ce aluneca usor, elegant, gratie timpului pe care si-l petrece realmente pentru a inventa. Putem considera ca ceea ce face intr-un material atat de special si care poarta in spate o intreaga istorie, ciocolata, reprezinta o creatie", a mai comentat Alice Dinulescu.
Maestrul Silvian Miron, exponentul brandului Silvian, este cunoscut pentru ideile ingenioase transpuse in ciocolata, lucrari care au transformat dulciurile in veritabile opere de arta. De la sculpturi impresionante pana la haine din ciocolata, toate au fost realizate de Silvian Miron in ultimii ani. Maiestria sa a fost apreciata in contexte de o diversitate impresionanta - de la expozitii si evenimente dedicate artei culinare si dulciurilor pana la evenimente mondene, evenimente ce tin de lumea modei, evenimente sportive si culturale.
"Arta are diverse forme si moduri de a se manifesta, iar ciocolata, ca simbol apreciat de copiii de toate varstele, surprinde placut atunci cand iese din formatul conventional si cunoaste ineditul", spune chiar Silvian Miron. De altfel, Silvian este cel care a promovat creativitatea in ciocolata si in randul copiilor, Atelierul de Ciocolata din Constanta fiind primul loc in care, inca din 2008, copiii au invatat si s-au distrat modeland ciocolata.
Activ inca din anul 1995, Silvian este un brand fondat de Silvian Miron, maestru in arta culinara, specializat international in creatii din zahar si ciocolata, singurul profesionist roman membru in Uniunea Internationala a Patiserilor, a Cofetarilor si a Preparatorilor de inghetata si totodata, singurul roman care a primit Trofeul de aur "Arch of Europe", pentru excelenta si prestigiu antreprenorial, acordat de organizatia internationala Business Initiative Directions.
Silvian ofera, atat prin unitatile proprii, cat si prin alte magazine, o gama completa de produse de cofetarie, patiserie si chiar gelaterie. Sediul central al Silvian se afla in Constanta, in zona Casa de Cultura, locul unde se realizeaza si productia tuturor dulciurilor. O specialitate importanta este cea a torturilor - Silvian exceleaza in realizarea acestui sortiment prin creatii cu totul speciale, personalizate in functie de contexte festive, de ideile si de visele clientilor sai. Cu o echipa profesionista de cofetari, Silvian reuseste sa transforme imaginatia in realitate. Silvian s-a remarcat prin torturi realizate pentru personalitati importante din Romania, cat si pentru diverse evenimente inedite, din Romania si chiar din afara tarii.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
UniCredit va oferi carduri adaptate pentru nevăzători
Sursa: futurebanking.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 26 aprilie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Ce măsuri au luat cele mai importante zone turistice din Italia pentru a...
Sursa: wall-street.ro