IT&C 11 Iulie 2008 03:15
Rusii nu au fost niciodata straini de ultimele tehnologii aparute. Mai ales ca pe multe dintre ele chiar ei le-au inventat. Dar telefoane mobile fac?
Da. Si inca unele foarte bune. Compania RoverPC este specializata in producerea de smartphone-uri care nu sunt cu nimic mai prejos decat cele construite de catre HTC sau Eten. Ultimul venit este X7, un slider inteligent dotat cu Windows Mobile 6.1.

Rover PC X7: Si rusii fac telefoane buneX7 ne atrage cu formele lui rotunde si cu blocul de taste excelent realizat, ce prezinta central o rotita de scroll asemanatoare cu cea de la HTC Touch Cruise. Display-ul masoara 3.2 inci, este touchscreen si are o rezolutie QVGA (320 x 240 pixeli). Caracteristicile mentionate au facut ca RoverPC X7 sa aiba dimensiuni de 121 x 65.5 x 17 mm si o greutate de 132 de grame.

Partea posterioara detine o camera foto decenta, de 2 megapixeli. La interior, X7 a fost dotat cu un procesor Marvell PXA310 la 624 MHz, 128 MB de RAM si 256 MB ROM, tocmai bune pentru o rulare fara probleme a oricaror aplicatii. De display-ul generos se bucura receptorul GPS incorporat, care afiseaza harta Siberiei atunci cand te afli intr-o calatorie prin tinuturile friguroase. Ai grija sa nu uiti votca..


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.