IT&C 7 Iulie 2008 03:47
Versiunea 3G a iPhone face furori in mediul de business din intreaga lume, in conditiile in care o parte din populatia din Marea Britanie a fost supusa testarii noului model, desi aceasta nu beneficiaza inca nici macar de versiunea 2.0 a smartphone-ului de la Apple.

Operatorul de telefonie mobila O2, care este partenerul celor de la Apple in Regatul Unit, a implicat un numar semnificativ de companii corporate din tara respectiva pentru a testa noul model de iPhone, iar cei care au utilizat varianta beta a modelului 3G s-au aratat foarte incantati de gadgetul mobil, anunta silicon.com.

Versiunea 3G va debuta pe piata britanica cu posibilitatea alegerii unui plan tarifar de business.

O2 a chestionat un numar de 15 clienti corporate din Marea Britanie, printre care se numara Citigroup, Logica si McDonald's, care au oferit un feedback pozitiv la adresa dispozitivului 3G, dupa cum afirma Ben Dowd, director de vanzari al companiei.

“Cei care au testat versiunea 3G au spus ca acest gadget este foarte util, ca le place si au intrebat unde pot gasi astfel de telefoane mobile”, a adaugat Dowd.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.