IT&C 1 Iulie 2008 03:34
Vodafone lanseaza o comunitate muzicala disponibila in reteaua MySpace a Marii Britanii, Germaniei, Italiei si Spaniei, care permite utilizatorilor sa isi impartaseasca pe site-ul social experientele legate de muzica lor preferata, potrivit Brand Republic.

Pagina de profil Vodafone Music Reporter se lanseaza saptamana aceasta si va avea continut generat de utilizatori, precum si un blog care include informatii actualizate despre activitatile Vodafone Music Unlimited.

Fanii muzicii vor putea sa incarce si sa descarce continut video, dar si fotografii de la evenimentele muzicale sponsorizate de Vodafone, cum sunt Vodafone TBA in Marea Britanie sau Music Unlimited Cologne din Germania.

“Avem o calitate spectaculoasa, si anume aceea de a intelege care sunt nevoile consumatorilor nostri in termeni muzicali, pentru a-i putea angaja in experiente muzicale viitoare pline de succes”, afirma David Wheldon, brand director global Vodafone.

De aceea, prin Vodafone Music Reporter, compania planuieste sa ajunga la fanii muzicii intr-un mod care sa reflecte care sunt ultimele trenduri in materie de muzica in spatiul online, si in speta, in spatiul retelelor sociale.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.