IT&C 24 Iunie 2008 10:40
Fiabilitatea demonstrata si valoarea adaugata ridicata transforma noul monitor LCD wide BenQ T261W, in solutia ideala de adoptat in tranzitia la monitoarele cu ecran wide, atat in cazul utilizarii ca ecran principal, cat si in cel al utilizarii impreuna cu un notebook.
Noul model, cu un design exclusivist include functii si caracteristici practice, precum Dynamic Contrast (Contrast Dinamic), oferind performanta in rularea aplicatiilor uzuale de afaceri, educationale sau pentru consumatori.

Rata superioara de contrast, rularea de continut video de inalta definitie si display-ul mare pozitioneaza modelul T261W ca un ecran LCD ideal, atat in zona business, cat si in zona gaming. Permitand obtinerea unei rate de contrast dinamice de 2500:1, functia Dynamic Contrast Ratio ajusteaza si optimizeaza automat nivelul de luminozitate al fiecarei scene. Ca rezultat, nuantele de negru sunt mai intense ca oricand, permitand evidentierea cu claritate a celor mai subtile si intunecate detalii. Avantajele oferite de Dynamic Contrast Ratio sunt completate de un timp de raspuns de 5ms pentru obtinerea unei claritati exceptionale, oferind imagini fara distorsiuni in timpul rularii de continut video sau de jocuri.

Oamenii de afaceri vor aprecia display-ul de 26” (66cm) in format landscape, ce permite afisarea cu usurinta a doua pagini alaturate, cu un procent de vizibilitate de 100%, reprezentand un urias avantaj pentru utilizatorii programelor Excel si Word, dar si pentru utilizatorii din domeniul publicitatii.

In conditiile in care notebook-urile vor reprezenta peste 50% din piata de PC-uri pana in 2009, modelul T261W este partenerul perfect pentru notebook-ul dumneavoastra, atat acasa, cat si la birou. O valoare a luminozitatii ecranului de 450 cd/m2 extinde multifunctionalitatea modelului T261W, permitand obtinerea unei vizualizari optime in toate conditiile de iluminare, din medii diferite - comercial, de business si acasa.

Modelul T261W este perfect pentru divertismentul digital de inalta definitie. Cu o rezolutie a ecranului WUXGA (1920x1200), modelul corespunde specificatiilor 1080p Full HD pentru a oferi o calitate superioara imaginilor. Conexiunile HDMI si DVI-D (ambele folosind HDCP) transforma conectarea la surse de continut HD intr-un proces rapid, usor, lipsit de batai de cap. Boxele integrate amplifica experienta vizuala cu sunet HD, in timp ce design-ul lucios si subtire reflecta nivelul de sofisticare si performanta a acestui produs de varf.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.