IT&C 21 Iunie 2008 11:39
Cu o capacitate de stocare de pana la 16GB si viteza de transfer de 31MB pe secunda, noile stick-uri de memorie Sony Micro Vault ni se dezvaluie intr-un model compact, cu design special.
Divizia Recording Media & Energy din cadrul Sony Europe a anuntat lansarea seriilor de stick-uri de memorie MicroVault™ Click si MicroVault™ Click Excellence, ce includ dispozitive adresate atat segmentului mediu cat si segmentului superior de utilizatori. Noua serie de produse ofera un nivel avansat de performanta, capacitate de stocare sporita si viteze superioare de transfer.

Atat produsele din seria MicroVault™ Click, cat si cele din seria MicroVault™ Click Excellence beneficiaza de un design simplu, ce permite manevrarea lor cu usurinta.

Seria MicroVault™ Click Excellence a fost proiectata in vederea utilizarii de catre oamenii de afaceri, carora le ofera viteze de transfer ultra-rapide si capacitati de stocare intre 2 si 8GB2. Cu viteze de citire de pana la 31MB pe secunda si de scriere de 11Mb pe secunda3, stick-urile de memorie din seria MicroVault™ Click Excellence permit transferul cu usurinta al fisierelor de mari dimensiuni prin intermediul tehnologiei de conectare de mare viteza USB 2.04. Produsele sunt disponibile in modele elegante, cu design sidefat, si includ un indicator de tip LED ce semnaleaza desfasurarea transferului de date.

La randul sau, seria de stick-uri de memorie MicroVault™ Click a fost conceputa pentru a oferi o capacitate sporita de stocare a datelor, intr-un design mai mic decat cel al modelelor anterioare, ce cantareste doar 9 grame.

Disponibila in culori vii, MicroVault™ Click ofera transfer de mare viteza al datelor prin tehnologia USB 2.0, capacitati de stocare intre 2 si 16 GB2, semnalate prin nuanta stick-ului de memorie MicroVault™, si indicator LED pentru a atentiona ca transferul de date este in desfasurare.

Stick-urile de memorie MicroVault™ Click si MicroVault™ Click Excellence vor fi disponibile in Romania incepand cu luna august 2008 si dispun de o perioada de garantie de 5 ani.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.