IT&C 18 Iunie 2008 02:54
Zvonurile despre telefonul fotograf Sony Ericsson C905 au fost confirmate odata cu dezvaluirea comunicatului de presa oficial: in Q4 SE va lansa un slider cu camera foto de 8.1 megapixeli!
C905 este un slider care ofera o alternativa excelenta la o camera digitala mainstream, oferind majoritatea optiunilor gasite in aparatele foto Sony, mai putin zoom-ul optic. Camera are o rezolutie de 8.1 megapixeli, blit Xenon, auto focus si stabilizator de imagine. Cand nu este folosita, un capac glisant din aluminiu o acopera pentru a impiedica depunerea impuritatilor pe obiectiv.

Pozele pot fi previzualizate pe display-ul QVGA de 2.4 inci, rezistent la zgarieturi. Fiecare poza va avea trecuta si pozitia exact in care a fost facuta, gratie GPS-ului care se ocupa de Geo-tagging. Pentru a vedea capturile pe televizor, Sony Ericsson a dotat C905 cu un cablu special TV-Out ITC-60.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.