IT&C 18 Iunie 2008 02:53
Nu a trecut decat o zi de la lansarea placilor video GTX 280 si HP deja pune la dispozitie un sistem ultra performant dotat cu o configuratie SLi: Blackbird 002 Exhilaration.

Editia speciala Exhilaration nu aduce modificari majore de ordin vizual ci un upgrade serios care face ca si pretul sa fie cel putin la fel de serios: 6600$ pentru configuratia de baza! Prin luna mai, publicatia CNET a testat un Blackbird 002 in vechea configuratie si l-a notat cu 9.3, cea mai mare nota primita vreodata de un sistem desktop. Poate doar Omen are sanse sa smulga o nota mai buna..

Carcasa a fost proiectata de catre inginerii Voodoo si combina look-ul futurist cu o functionalitate mult sporita. Asezarea pe un suport elegant ajuta la o mai buna aerisire, de asemenea uriasul isi raceste componentele puternice respirand prin sute de orificii. Un cooler pe baza de lichid are grija de procesor, chipset si placile video.

In schimbul sumei de 7.664$ poate fi cumparat un Exhilaration care, pentru cine detine asemenea fonduri astronomice, se poate dovedi prietenul cel mai bun al unui gamer care si-a facut deja planurile pentru vacanta de vara.

Blackbird 002 Exhilaration are un procesor Intel® Core2™ Extreme Quad-Core QX9770 ce ruleaza la 3.2 Ghz, cu 12 MB L2 cache si FSB la 1600 Mhz. Memoria RAM este semnata Corsair si totalizeaza 4GB tip PC-12800 DDR3. Placa de baza EVGA este motorizata de catre chipsetul nForce 790i Ultra realizat de Nvidia.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.