IT&C 12 Iunie 2008 03:06
IP Devel isi propune o cifra de afaceri de peste 5,5 milioane euro pentru 2008, tinta de profit pentru aceasta suma fiind de 15%, a declarat Bogdan Putinica, directorul general IP Devel.

Proiectele actuale vor continua, iar din punct de vedere financiar accentul se va pune pe profit si crestere, potrivit conducerii companiei.

"Ne-am propus o crestere cu 25% a cifrei de afaceri in 2008, iar in urmatorii doi ani asteptam la o dublare a profitului.

Fiind o preluare in mijlocul anului o tinta posibila a IP Devel ar fi o companie mica de servicii, dar deocamdata este prea devreme pentru o decizie in aceasta privinta. Preluarea IP Devel de catre Enea este o sabie cu doua taisuri.

Sanatos pentru noi ar fi sa diversificam business-ul non-Enea pentru aceasta ne vom extinde marind numarul angajatilor de la 120, cat sunt in prezent, la 225 pana la finele anului", a spus Bogdan Putinica.

Cifra de afaceri a IP Devel este formata din 55% telecom, 30% echipamente multi media, 10% solutii software si 5% banking, conform reprezentantilor companiei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.