IT&C 7 Iunie 2008 04:40
Germanos investeste 40.000 de euro in deschiderea unui nou magazin in judetul Timis, alaturandu-se celor sase deja existente in judet, din care cinci in orasul Timisoara si unul in Lugoj, informeaza compania.
Germanos investeste 40.000 de euro intr-un nou magazin din Timis Investitia in noua locatie Germanos se ridica la aproximativ 40.000 de euro, dupa cum au precizat reprezentantii companiei. Deschiderea noului magazin Germanos din Sanicolau Mare face parte din strategia de expansiune a retailerului de a-si extinde reteaua in orasele mai mici, cu mai putin de 30.000 de locuitori.

“Timis reprezinta un punct important in planul investitional 2008 al Germanos Romania. Cresterea traficului cu peste cca. 27% in primul trimestru al acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut precum si cresterea vanzarilor de telefoane mobile cu peste 85% in aceeasi perioada ne da certitudinea continuarii investitiilor pe plan local in perioada urmatoare. Datorita retelei extinse, Germanos poate fi mai aproape de consumatorii din toate judetele tarii, oferind o acoperire superioara pentru produse tehnologice de ultima generatie si pentru serviciile Cosmote”, a declarat Aris Karousos, Retail General Manager Germanos Romania.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.