IT&C 4 Iunie 2008 03:30
Zilele trecute ati putut citi despre un ultraportabil denumit Acer Aspire One, un veritabil adversar pentru Asus Eee PC 901 sau MSI Wind. Deoarece Acer si-a dezvaluit oficial odrasla, revenim cu informatii complete.

Acer Aspire One este un mini-notebook cu display CrystalBrite de 8.9 inci si 1024 x 600 pixeli. Tastatura este ceva mai mare decat cea din Eee PC 901, insa cu taste considerabil mai mici decat in cazul lui MSI Wind. Tastele nu vor pune probleme in utilizare, necesitand totusi o mica perioada de acomodare.

Aspectul general glossy si constructia bine realizata reprezinta atuuri demne de luat in calcul. Aspire One va fi diponibil in multiple culori: negru, alb, roz, rosu, albastru si lista poate continua! Cat despre pret, micutul laptop va putea fi cumparat in schimbul sumei de 399$.

La interior, Acer Aspire One detine un procesor Intel Atom, 512 MB sau 1 GB memorie RAM, memorie NAND flash de 8 GB sau un HDD de 80 GB.

Conectica cuprinde 3 porturi USB 2.0, unul Ethernet, VGA, conectorii audio pentru casti si microfon si mufa de alimentare DC IN. Wireless-ul include WiFi b/g, tehnologie 3.5G si chiar WiMax!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.