IT&C 3 Iunie 2008 03:37
Inainte de lansarea finala, Yahoo! a improspatat la Messenger 9.0 beta trasaturi precum lista de contacte sau statusurile si a usurat importul de adrese din programe si servicii externe.
Colosul american spune ca a lucrat din greu sa repare bug-urile si sa imbunatateasca stabilitatea softului, facand Messengerul mai rapid la executarea comenzilor, informeaza „PC World“. Utilizatorii acestui serviciu au putut sa-si vada tot timpul lista de contacte. Acum insa Yahoo! a adaugat un buton in dreapta barei de cautare a programului ce permite utilizatorului sa schimbe intre o expunere compacta si una extensibila, aceasta din urma aratand ce activitati pregatesc partenerii de instant messaging, in dreptul fiecaruia.
Totodata, a fost extins si importul de contacte, noul Messenger putand aduna acum adrese din servicii precum Outlook, AOL, Hotmail/MSN, Gmail sau MySpace.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.