IT&C 2 Iunie 2008 03:45
Wizrom Software, unul dintre primii patru jucatori pe piata furnizorilor de solutii informatice integrate pentru business, va lansa o noua versiune si module optionale pentru aplicatia Enterprise Resurce Planning (ERP) WizPro, pentru care estimeaza venituri de peste trei milioane dolari in acest an.

Wizrom Software vrea venituri de 3 mil. dolari generate de aplicatia informatica WizPro "Dorim ca in acest an, si prin lansarea noii versiuni a aplicatiei ERP WizPro, peste trei milioane de dolari sa provina din venituri aduse de acest produs. In egala masura, vizam si o crestere a numarului de clienti noi pentru acest produs, obiectivul Wizrom fiind de 30 de contracte noi pe segmentul companiilor mijlocii si mari", a declarat directorul executiv al companiei, Zemy Apfelbaum (foto).

Solutia WizPro, unul din principalele produse ale Wizrom Software, este un sistem ERP adaptat si customizat pe specificul economic si legislativ din Romania.

Aplicatia este implementata in peste 22 de tari, cu traduceri integrale in majoritatea limbilor de circulatie internationala. Pe piata din Romania, WizPro este utilizata de peste 100 de companii mijlocii si mari din diverse industrii.

Seful Wizrom: Mai degraba listare la bursa, decat vanzare in 2010

Wizrom Software estimeaza pentru 2008 atingerea unei cifre de afaceri de 13 milioane de dolari, cu 30% mai mult fata de anul precedent, cand s-au cifrat la 10 milioane de dolari.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.